Moderator: annasm

).
 ). . Oczywiście od początki zaczęliśmy eliminować u niej te złe zachowanie. Najdłużej pozostawał w nej odruch "pasienia" czyli podskubywania łudek. sama długo musiałam chodzić w spodniach bo miałam siniaki.
 . Oczywiście od początki zaczęliśmy eliminować u niej te złe zachowanie. Najdłużej pozostawał w nej odruch "pasienia" czyli podskubywania łudek. sama długo musiałam chodzić w spodniach bo miałam siniaki.

zolf napisał(a):Z tego co czytałem m.in tutaj i w wielu innych miejscach to szwajcary są poza gabarytami są raczej tolerancyjne do dzieci.
 rzeczywiście ja nie widzę w tym psie cienia agresji w stosunku do domowników.
 rzeczywiście ja nie widzę w tym psie cienia agresji w stosunku do domowników. I tak dalej i tak dalej - ale to dotyczy oczywiscie wszystkich ras i iluś tam malo uczciwych Hodowców.
  I tak dalej i tak dalej - ale to dotyczy oczywiscie wszystkich ras i iluś tam malo uczciwych Hodowców.   A może zdarzyc się, że usunięcie usterki + koszt tańszego psiaka = koszt standartowego - i bez kłopotów.  W tym wypadku zapis na Umowie, że pies nie jest do rozrodu, nie jest pocieszeniem.
  A może zdarzyc się, że usunięcie usterki + koszt tańszego psiaka = koszt standartowego - i bez kłopotów.  W tym wypadku zapis na Umowie, że pies nie jest do rozrodu, nie jest pocieszeniem.   nie jest takie złe. Wszystko jest wtedy na Umowie - i po sprawie.
  nie jest takie złe. Wszystko jest wtedy na Umowie - i po sprawie. 

zolf napisał(a):Witam
Proszę o radę w sprawie tych piesków. Cena niby do negocjacji. Może ktoś podpowiedzieć argumenty
http://tablica.pl/oferta/duzy-szwajcars ... 38dfb.html
Pozdrawiam

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości