Moderator: annasm

Za to Dexter kołami do góry wywalony i ciągnie, że hej...
 Za to Dexter kołami do góry wywalony i ciągnie, że hej...

. Można się przyzwyczaić
 . Można się przyzwyczaić  Ciężko jest tylko wtedy jak się trafi nocna kulminacja i cała trójka nadaje na różne sposoby - wtedy śni mi się, ze jest wojna a ja w samym środku bitwy
  Ciężko jest tylko wtedy jak się trafi nocna kulminacja i cała trójka nadaje na różne sposoby - wtedy śni mi się, ze jest wojna a ja w samym środku bitwy  

łomot psa kładącego się na podłodze, taak skąd ja to znamMałgorzata napisał(a): rzuca cielskiem o podłogę (kości zostały rzucone), ale mi to nie przeszkadza.

saba&mlis napisał(a):łomot psa kładącego się na podłodze, taak skąd ja to znamMałgorzata napisał(a): rzuca cielskiem o podłogę (kości zostały rzucone), ale mi to nie przeszkadza.
że też nic sobie nie połamią

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)

ale spoko można się przyzwyczaić
  ale spoko można się przyzwyczaić   

kerovynn napisał(a): Ciężko jest tylko wtedy jak się trafi nocna kulminacja i cała trójka nadaje na różne sposoby - wtedy śni mi się, ze jest wojna a ja w samym środku bitwy

na szczęście wszystko kończy się nad ranem
 padłam
 padłam  
  W dodatku chodzi sobie w nocy i zmienia miejsce. Ja na szczęście mam twardy sem i nawet walenie calym ciałem o łóżko jakoś mnie nie budzi..przyzwyczaiłam się
 W dodatku chodzi sobie w nocy i zmienia miejsce. Ja na szczęście mam twardy sem i nawet walenie calym ciałem o łóżko jakoś mnie nie budzi..przyzwyczaiłam się  Gorzej jest z TŻtem, który ma bardzo lekki sen..
 Gorzej jest z TŻtem, który ma bardzo lekki sen..

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości