Ja się zastanawiam nad obrożą zapinaną na sprzączkę. Smyczy chyba bym nie kupiła, bo Kajka chodzi na takiej długiej lince 5m.
Gosia z Kajką

Moderator: annasm

Smycz jest wykonana ze zwykłej taśmy i przy każdym przepięciu są ozdobne krzyżyki szwajcarskie.
 Smycz jest wykonana ze zwykłej taśmy i przy każdym przepięciu są ozdobne krzyżyki szwajcarskie.  Myślę, że na takie spacery, gdzie wiadomo, że pies będzie się kąpał będzie mi jej szkoda. Zaskoczyło mnie tylko to, że taśma odblaskowa jest szara, sądziłam, że będzie biała. Chociaż może szara może okazać się bardziej praktyczna, gdyż mniej będzie widać brud.
  Myślę, że na takie spacery, gdzie wiadomo, że pies będzie się kąpał będzie mi jej szkoda. Zaskoczyło mnie tylko to, że taśma odblaskowa jest szara, sądziłam, że będzie biała. Chociaż może szara może okazać się bardziej praktyczna, gdyż mniej będzie widać brud. Ręczne wykonanie robi wrażenie
 Ręczne wykonanie robi wrażenie  choć na Pakusiu nie zrobiło
 choć na Pakusiu nie zrobiło  

![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif) tylko chciał spać
 tylko chciał spać

I  tak w rzeczywistości nasz zestaw wygląda
 I  tak w rzeczywistości nasz zestaw wygląda  

Ja polecam
  Ja polecam 

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)

HaniaHa napisał(a):Jak się obroże i smycze przepinane sprawują?? Chcę się wreszcie zdecydować na kupno

Chcieliśmy zamówić nową i niestety się rozczarowaliśmy .
 Chcieliśmy zamówić nową i niestety się rozczarowaliśmy .

anula napisał(a):Miałam chęć na tę półzaciskową, ale ona ma zdaje sie 4 cm szerokości (?), jest za szeroka, ja chciałabym 2,5 cm max 3 cm. Ma ktoś taki półzacisk?

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości