Moderator: annasm

a co do wagi to nie ma jak przytyć skoro wszystko idzie na wzrost. Potem nabierze masy. Na razie mam charta
 a co do wagi to nie ma jak przytyć skoro wszystko idzie na wzrost. Potem nabierze masy. Na razie mam charta   

można poprosić zdjęcie? Bardzo jestem ciekawa jak się młoda prezentuje
 można poprosić zdjęcie? Bardzo jestem ciekawa jak się młoda prezentuje

każdy pies inaczej rośnie, jeden najpierw wzwyż, inne równolegle wzrost i masa, lepiej za chuda jak za gruba, stawy łatwiej będą miały :)
  każdy pies inaczej rośnie, jeden najpierw wzwyż, inne równolegle wzrost i masa, lepiej za chuda jak za gruba, stawy łatwiej będą miały :) spedzało mi to sen z powiek a teraz mogę być spokojna
 spedzało mi to sen z powiek a teraz mogę być spokojna  

u nich jak sam hodofca mi powiedział 5,5kg to normalna waga dla szczeniaka  heh a moje na 8 tyg ważą ok 9 kg ... kto zaoszczedził na zakupie miewa zmartwienia w przyszlosci  widocznie hodofca tez oszczedzil na odchowie
 u nich jak sam hodofca mi powiedział 5,5kg to normalna waga dla szczeniaka  heh a moje na 8 tyg ważą ok 9 kg ... kto zaoszczedził na zakupie miewa zmartwienia w przyszlosci  widocznie hodofca tez oszczedzil na odchowie  a na pocieche...na wystawy to może się nie nada ale w kochaniu te 2 cm przeciez nie przeszkadzaja wiec jak zdrowa to tylko sie cieszyc a przemyslenia zostawic na przyszlosc
 a na pocieche...na wystawy to może się nie nada ale w kochaniu te 2 cm przeciez nie przeszkadzaja wiec jak zdrowa to tylko sie cieszyc a przemyslenia zostawic na przyszlosc

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości