)drapanie się(bo właśnie w tej chwili musi się podrapać
 )drapanie się(bo właśnie w tej chwili musi się podrapać  ) -mamy 3 sposoby,żeby ją przekonać:1. smaczek,2.tupnięcie nogą i kategoryczne"hop!"3.zaganianie długą trawką lub gałązką
) -mamy 3 sposoby,żeby ją przekonać:1. smaczek,2.tupnięcie nogą i kategoryczne"hop!"3.zaganianie długą trawką lub gałązką 

Moderator: annasm
 )drapanie się(bo właśnie w tej chwili musi się podrapać
 )drapanie się(bo właśnie w tej chwili musi się podrapać  ) -mamy 3 sposoby,żeby ją przekonać:1. smaczek,2.tupnięcie nogą i kategoryczne"hop!"3.zaganianie długą trawką lub gałązką
) -mamy 3 sposoby,żeby ją przekonać:1. smaczek,2.tupnięcie nogą i kategoryczne"hop!"3.zaganianie długą trawką lub gałązką 

Przyrósł do podłogi i koniec.Ok, biorę Rico na smycz,chcę wyjść i...wielki lament..piszczenie,zapieranie się łapami..o co chodzi? Paczam paczam a on biedulek lamentuje że Mocek bez niego pojedzie i zostanie sam w domu
 Przyrósł do podłogi i koniec.Ok, biorę Rico na smycz,chcę wyjść i...wielki lament..piszczenie,zapieranie się łapami..o co chodzi? Paczam paczam a on biedulek lamentuje że Mocek bez niego pojedzie i zostanie sam w domu  o losie..jakoś się udało przetłumaczyć że jego też zabierzemy,wracamy ze spaceru,spuściłam Niunia ze smyczy bo już przy bramie byliśmy,a on z prędkością światła leci do samochodu..i z tego pędu żeby zdążyć zawadził tylnym kopytkiem i w drobny mak rozwalił tylną lampę
 o losie..jakoś się udało przetłumaczyć że jego też zabierzemy,wracamy ze spaceru,spuściłam Niunia ze smyczy bo już przy bramie byliśmy,a on z prędkością światła leci do samochodu..i z tego pędu żeby zdążyć zawadził tylnym kopytkiem i w drobny mak rozwalił tylną lampę   Psu nic się nie stało,nawet chyba nie zauważył ale mina Pana..bezcenna
  Psu nic się nie stało,nawet chyba nie zauważył ale mina Pana..bezcenna    

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości