Moderator: annasm

Harry napisał(a):Nie interesuje mnie akurat to kiedy trzeba robić taki wpis ,ponieważ mnie nie zależy na produkowaniu psów tylko na jego zdrowiu ,i jak najbardziej na tą chwilę teraz ,co może mieć wpływ na przyszłość .

Harry napisał(a): i dlatego ty wiesz o ułożeniu psa i protokołach a ja nie .Oglądałam jednak trochę takich zdjęc w swoim życiu ,przez 25 lat miałam trochę rasowych psów i miały takie zdjęcia robione.
Harry napisał(a):Ale pewnie najlepsi są tylko ci do których wy chodzicie albo niektórzy z was nimi są czyli najlepszymi
Harry napisał(a): jak dla mnie ironicznego w moim kierunku ale może się mylę .

pozdrawiam i miłego wieczoru wszystkim życzę
 pozdrawiam i miłego wieczoru wszystkim życzę  
 ,pozdrawiam .
 ,pozdrawiam . Dobrze Harry napisała,że jak się nie jest z kręgu to jest się be i w ogóle.Forum widze wyznaje zasade jak weszłaś między wrony to kracz jak i one bo swojego zdania tu widzę nie można mieć
 Dobrze Harry napisała,że jak się nie jest z kręgu to jest się be i w ogóle.Forum widze wyznaje zasade jak weszłaś między wrony to kracz jak i one bo swojego zdania tu widzę nie można mieć  Od razu jakieś ostrzeżenia,"nie chodź jej ścieżką" i tym podobne zagrania.To pytam w jakim celu jest to forum?Bo ja myślałam,że tutaj każdy może wyrazić swoje zdanie ale jak widać bardzo się pomyliłam.O atmosferze już nawet nie wpomne-nie dziwie się,że już tyle osób przestało się tutaj odzywać-przykre
 Od razu jakieś ostrzeżenia,"nie chodź jej ścieżką" i tym podobne zagrania.To pytam w jakim celu jest to forum?Bo ja myślałam,że tutaj każdy może wyrazić swoje zdanie ale jak widać bardzo się pomyliłam.O atmosferze już nawet nie wpomne-nie dziwie się,że już tyle osób przestało się tutaj odzywać-przykre 

I w nazwie forum nie widzę ,że tylko zkwp .
  I w nazwie forum nie widzę ,że tylko zkwp . 

I Kodi bez rodowodu też jest....tak więc nie wiem nie wiem....
 I Kodi bez rodowodu też jest....tak więc nie wiem nie wiem....  ....W każdym razie nie jesteś sama
 ....W każdym razie nie jesteś sama  

bardzo mi się podobają zasady forum wypisane na czerwono .Tak właśnie powinno być i ważne żeby wszyscy ,bez wyjątków,przestrzegali ich .Dziękuję
 bardzo mi się podobają zasady forum wypisane na czerwono .Tak właśnie powinno być i ważne żeby wszyscy ,bez wyjątków,przestrzegali ich .Dziękuję  
 ,popytam też na innych forach .
  ,popytam też na innych forach .
 muszę tak zrobić .
 muszę tak zrobić .Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości