Moderator: annasm

tomas napisał(a):to fakt troche zeszliśmy z tematu a co chodzi o szwajcary to podejrzewam że więcej widział od ciebie ,nie bądż taki mądry bo głupich zabraknie , ta klinika jest najlepsza w Lublinie.

masakra.....dzięki zejściu z podstawowego tematu dowiedzieliśmy się co tak naprawdę spowodowało ,że Dino uciekł  usłyszawszy petardy
 masakra.....dzięki zejściu z podstawowego tematu dowiedzieliśmy się co tak naprawdę spowodowało ,że Dino uciekł  usłyszawszy petardy 

Trochę pokory i kultury
 Trochę pokory i kultury  

) zaczyna pełzać z brzuchem przy ziemi na ugiętych nogach, zjeżona i przerażona. Z jej powodu nigdzie nie wyjechałam na Sylwestra, bo stres by ją chyba zabił.
 ) zaczyna pełzać z brzuchem przy ziemi na ugiętych nogach, zjeżona i przerażona. Z jej powodu nigdzie nie wyjechałam na Sylwestra, bo stres by ją chyba zabił. 

. Mój Ziomal uwielbia mieszkac w domu wprawdzie czasami chce na 10 min wyjśc na ogród. Czasami nawet jak pada deszcz to jak mu otwieram dzwi to nie chcę wyjśc np dlatego że pada deszcz
 . Mój Ziomal uwielbia mieszkac w domu wprawdzie czasami chce na 10 min wyjśc na ogród. Czasami nawet jak pada deszcz to jak mu otwieram dzwi to nie chcę wyjśc np dlatego że pada deszcz  .
 . I pozdrów Dina o de mnie
 I pozdrów Dina o de mnie   

Joni00 napisał(a): Poza tym tutaj dużo ludzi się źle rozumie.
Majszczór ale przynajmniej tak mi się wydaje każda istota ludzka musi się czasem załatwic
ps. Jeśli chcesz zrobic ź to musisz wcisnąc Shift +x

Joni00 napisał(a):Dobrze tylko dałem ciekawostkę dotyczącą klawiatury kompa.

Barbel napisał(a): a tutaj nie wymyślamy sobie od głupków. teoretycznie zasługujesz na bana.[/size]

, ale wypominka o głupku
  , ale wypominka o głupku

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości