Moderator: annasm

mam nadzieje że  nadgoni ,a możecie mi powiedzieć czy miał ktoś taki przypatek ze swoim pieskiem że miał taka niedowage
 mam nadzieje że  nadgoni ,a możecie mi powiedzieć czy miał ktoś taki przypatek ze swoim pieskiem że miał taka niedowage 

.
 .
 .niedługo nie bede jej miała co dawać bo wszystko jej szybko przestaje smakować
 .niedługo nie bede jej miała co dawać bo wszystko jej szybko przestaje smakować
 w moim towarzystwie wpatruje się w miche jak zahipnotyzowany
 w moim towarzystwie wpatruje się w miche jak zahipnotyzowany  
  Polecam naprawde
 Polecam naprawde 

.Nie wiem ile w tym prawdy ale na pewno coś w tym jest a nasza Diorka je tyle ile chce i więcej jej się nie daje wmusić .U mojego psa mnie przeraża to że ma nadmiar skóry po prostu wygląda to tak ,jakbyśmy ściagneli skórę z większego psa i założyli jej
 .Nie wiem ile w tym prawdy ale na pewno coś w tym jest a nasza Diorka je tyle ile chce i więcej jej się nie daje wmusić .U mojego psa mnie przeraża to że ma nadmiar skóry po prostu wygląda to tak ,jakbyśmy ściagneli skórę z większego psa i założyli jej 

poradzcie coś może wpadniemy na jakiś pomysł jak ja odkarmić ,a może ta skóra to moja fobia
poradzcie coś może wpadniemy na jakiś pomysł jak ja odkarmić ,a może ta skóra to moja fobia 

)
 )

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości