Moderator: annasm

, obdzwonilam kilku hodowców, kilku znajomych i mimo, że miałam już umówiony termin, wzięty urlop na ten dzień itd. to jednak niezdecydowalam się na rtg.
, obdzwonilam kilku hodowców, kilku znajomych i mimo, że miałam już umówiony termin, wzięty urlop na ten dzień itd. to jednak niezdecydowalam się na rtg.
 .
 . ,według mojego weta najprawdopodniej jest wszystko ze stawami ok ,robiliśmy wszystkie .Jednak musi je wysłać jeszcze do obejrzenia ,najprawdopodobniej do Siembiedy .Jak on potwierdzi że w porządku ,to będą opisane do rodowodu
 ,według mojego weta najprawdopodniej jest wszystko ze stawami ok ,robiliśmy wszystkie .Jednak musi je wysłać jeszcze do obejrzenia ,najprawdopodobniej do Siembiedy .Jak on potwierdzi że w porządku ,to będą opisane do rodowodu  

to ok ,ale to jeszcze raz zdjęcia mam robić ?
 to ok ,ale to jeszcze raz zdjęcia mam robić ?

Harry napisał(a):No jesteśmy po sesji zdjęciowej,według mojego weta najprawdopodniej jest wszystko ze stawami ok ,robiliśmy wszystkie .Jednak musi je wysłać jeszcze do obejrzenia ,najprawdopodobniej do Siembiedy .Jak on potwierdzi że w porządku ,to będą opisane do rodowodu

ale to Twoj wet sie nie zna a wzial sie za pzeswietlenie ? na ulozeniu psa do tego typu badania tez sie trzeba znac....ze zdrowego psa mozna zrobic kaleke
 ale to Twoj wet sie nie zna a wzial sie za pzeswietlenie ? na ulozeniu psa do tego typu badania tez sie trzeba znac....ze zdrowego psa mozna zrobic kaleke  

Harry napisał(a):Jednak musi je wysłać jeszcze do obejrzenia ,najprawdopodobniej do Siembiedy .Jak on potwierdzi że w porządku ,to będą opisane do rodowodu
Harry napisał(a):Dlaczego komentujesz jak nie masz wiedzy jakiejkolwiek o wecie do którego chodzę ?
Zna się na ułożeniu psa i na całej reszcie ale nie widzi tylko czubka swojego nosa i konsultuje się z drugim kolegą po fachu ,żeby nie było watpliwości .
I może skomentuj wszystko
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)

Oczywiście bez urazy ,ja nie chcę nikogo urazić ,mam tylko takie odczucie czytając tego posta ,jak dla mnie ironicznego w moim kierunku ale może się mylę .
 Oczywiście bez urazy ,ja nie chcę nikogo urazić ,mam tylko takie odczucie czytając tego posta ,jak dla mnie ironicznego w moim kierunku ale może się mylę . 
   Nie denerwuj się Ilonko,widze,że mamy podobne odczucia
Nie denerwuj się Ilonko,widze,że mamy podobne odczucia  Dlatego jak moim psiakom coś dolega(np. Sindi ostatnio kulała)to nie rozpisuję się o tym na forum tylko ide do weta i już.Bo komu innemu mam ufać jak nie swojemu weterynarzowi jeśli chodzi o zdrowie moich psów
 Dlatego jak moim psiakom coś dolega(np. Sindi ostatnio kulała)to nie rozpisuję się o tym na forum tylko ide do weta i już.Bo komu innemu mam ufać jak nie swojemu weterynarzowi jeśli chodzi o zdrowie moich psów 

aneczka2014 napisał(a):<okok>Nie denerwuj się Ilonko,widze,że mamy podobne odczucia
Dlatego jak moim psiakom coś dolega(np. Sindi ostatnio kulała)to nie rozpisuję się o tym na forum tylko ide do weta i już.Bo komu innemu mam ufać jak nie swojemu weterynarzowi jeśli chodzi o zdrowie moich psów

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości