Moderator: annasm

przyjemność jest tylko z zaspokojenia popędu, który wcale psu do szczęścia nie jest potrzebny.
 przyjemność jest tylko z zaspokojenia popędu, który wcale psu do szczęścia nie jest potrzebny.

tomas napisał(a):ale zastanawia mnie jedno dlaczego w sprawie tych jąder piszą tylko kobiety

) i 1 nastolatek
 ) i 1 nastolatek 

tak właśnie widzi to pies z silnym popędem. Jak nie będzie miał popędu, to dla niego suki z cieczką będą brzydkimi starymi babciami, opatulonymi z góry na dół
 tak właśnie widzi to pies z silnym popędem. Jak nie będzie miał popędu, to dla niego suki z cieczką będą brzydkimi starymi babciami, opatulonymi z góry na dół 

tomas napisał(a):a skąd ty możesz wiedzieć czy czerpią przyjemność czy nie

.
 . 

Jeszcze niedawno miałam 3 psy i jedną suczkę,teraz niestety pozostały mi 2 i Cherry.Dwa pierwsze tzn,Rico i Aronek żyli w całkowitej zgodzie,nie wiedziałam co to znaczy gryzące sie psy.Jak zostawiałam z ostatniego miotu Castro,bardziej doświadczeni hodowcy pytali mi się czy nie boję się zostawiać następnego samca,oczywiście mówiłam że sobie poradzę mając dobre doświadczenie z dwoma pierwszymi.No i zaczęła się ostra jazda jak Castro dojrzał.Z Aronkiem był spokój ale z Rico nieraz się krew polała.Byłam kłębkiem nerwów,oczy wokoło głowy.W tej chwili jest  w miarę spokój/odpukać w niemalowane,zawsze jak to powiem to Castro zrobi małą akcję
 Jeszcze niedawno miałam 3 psy i jedną suczkę,teraz niestety pozostały mi 2 i Cherry.Dwa pierwsze tzn,Rico i Aronek żyli w całkowitej zgodzie,nie wiedziałam co to znaczy gryzące sie psy.Jak zostawiałam z ostatniego miotu Castro,bardziej doświadczeni hodowcy pytali mi się czy nie boję się zostawiać następnego samca,oczywiście mówiłam że sobie poradzę mając dobre doświadczenie z dwoma pierwszymi.No i zaczęła się ostra jazda jak Castro dojrzał.Z Aronkiem był spokój ale z Rico nieraz się krew polała.Byłam kłębkiem nerwów,oczy wokoło głowy.W tej chwili jest  w miarę spokój/odpukać w niemalowane,zawsze jak to powiem to Castro zrobi małą akcję  /Rico mu schodzi z drogi np.czeka w kolejce do wody,do miziania itp.Nie mam pojęcia dlaczego chcesz to jedno jądro mu zostawić,chyba tylko przez męskie"ego"
 /Rico mu schodzi z drogi np.czeka w kolejce do wody,do miziania itp.Nie mam pojęcia dlaczego chcesz to jedno jądro mu zostawić,chyba tylko przez męskie"ego"

tomas napisał(a):Ja mieć takich problemów nie będę

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości