, ciesze się razem z Tobą bo wiem jak to jest. Nareszcie
 , ciesze się razem z Tobą bo wiem jak to jest. Nareszcie  Doczekałaś się
  Doczekałaś się  

Trzymamy z Esia kciuki, żeby wszystko było dobrze i powodzenia

Moderator: annasm

, ciesze się razem z Tobą bo wiem jak to jest. Nareszcie  Doczekałaś się
  Doczekałaś się  

kerovynn napisał(a):Gosia gratulacje

Doczekałaś się

, mocno śpi i coś mu się śni bo cały skacze i popiskuje przez sen
 , mocno śpi i coś mu się śni bo cały skacze i popiskuje przez sen  
  , żeby się nie czuła samotna na swoim materacu, który w sumie leżał koło łóżka, no ale kilkadziesiąt cm niżej
 , żeby się nie czuła samotna na swoim materacu, który w sumie leżał koło łóżka, no ale kilkadziesiąt cm niżej  . A "sny" Esia miewa cały czas - macha łapami i pomrukuje, czasem niby piszczy, niby szczeka
 . A "sny" Esia miewa cały czas - macha łapami i pomrukuje, czasem niby piszczy, niby szczeka   . Czasem zdarza się że włazi w nocy do łóżka ale ją oduczam
. Czasem zdarza się że włazi w nocy do łóżka ale ją oduczam   bo jest bardzo duża i przez sen się dość kręci, rozciąga, macha łapami. Parę razy znokautowała męża i ten się zbuntował
 bo jest bardzo duża i przez sen się dość kręci, rozciąga, macha łapami. Parę razy znokautowała męża i ten się zbuntował  

Ja szczerze mówiąc nadal sie czuje jakby Esia była szczeniakiem
 Ja szczerze mówiąc nadal sie czuje jakby Esia była szczeniakiem  , nadal bryka i szaleje, jest tak samo miziata i przytulna - tyle ze waży więcej
 , nadal bryka i szaleje, jest tak samo miziata i przytulna - tyle ze waży więcej 

Prawda, że są wspaniałe
  Prawda, że są wspaniałe   

Brewcia na szczęście woli dolne poziomy (barania skórka przy łóżku) i gramoli się do nas dopiero nad ranem
  Brewcia na szczęście woli dolne poziomy (barania skórka przy łóżku) i gramoli się do nas dopiero nad ranem   

nie zamieniłabym już go na żadnego innego psa!
 nie zamieniłabym już go na żadnego innego psa!

i my sie dołączamy  do życzeń i gratulacji dla nowych właścicicieli  DSPPP , chyba najwiekszą radościa hodowcy jest radość jaką wnosi jego szczenię do nowej rodziny , tak wiec gratulacje również dla p.Basi Wierzbickiej
  i my sie dołączamy  do życzeń i gratulacji dla nowych właścicicieli  DSPPP , chyba najwiekszą radościa hodowcy jest radość jaką wnosi jego szczenię do nowej rodziny , tak wiec gratulacje również dla p.Basi Wierzbickiej
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości